Nemme måltider

mandag, oktober 16, 2017

Rusk op i rutinen og lav aftensmad til familien på en ny måde. Måske er en måltidskasse på abonnement noget for dig?

Næsten hver aften, når jeg var på vej hjem fra arbejde, så plejede jeg at komme i tanke om aftensmaden lige netop ca. to stop med S-toget før min station. Det medførte altid en eller anden rodet og fantasi-forladt anretning til aftensmad. Men så bestilte jeg en måltidskasse fra RetNemt, og nu får vi lækkert, kreativt og varieret mad helt uden stress.

Det kan godt betale sig at udlicitere noget af logistikken omkring aftensmaden hvis man er en travl familie med to voksne, der arbejder på fuld tid. Skattetrykket i Danmark gør nok, at de fleste familier har begge forældre til at arbejde på fuld tid for at få en middelklassefamilie til at hænge sammen.

Jeg blev positivt overrasket over de lækre måltidskasser, som vi indtil videre har modtaget. Råvarerne er friske og velsmagende, og maden passer fint med portionernes størrelse. Dette til trods for, at vi har to halv-store drenge og en sulten mand.

Hvis du gerne vil have et overblik over de forskellige måltidskasser, som er på det danske marked lige nu, så du få et overblik på Gespar.dk over nem aftensmad leveret til døren.